HÚSVÉTI PROGRAMAJÁNLÓ

2018-03-05

Húsvét a Lillafüredi Sport- és KalandparkbanTöltsd a tavaszi szünet napjait a Kalandparkban, és fedezd fel a megannyi színes és izgalmas attrakciónk mellett a különleges, húsvéti programjainkat. Lesz itt élő nyuszi simogatás, tojáskeresés, kézműves foglalkozás, míg az idősebb korosztály tagjai a hagyományos húsvéti ízeket kóstolhatják meg, új köntösbe öltöztetve. A kalandpark meglepetéseként pedig minden nap más és más attrakciónkat próbálhatjátok ki kedvezményes áron!Húsvéti programajánlatainkKézműves foglalkozások: Készíts húsvéti üdvözlőkártyát, fess hímes tojást vagy épp hajtogass tojástartót, megannyi színes ötlettel várunk kézműves sátrunkban!


A kézműves foglalkozásokon való részvétel díjtalan!

Március 30. és április 2. között minden nap, 10:00-től 16:00-ig!


Arcfestés: Nálunk nincs lehetetlen! Kérj bármilyen különleges mintát is, ügyeskezű sminkesünk a legegyedibb kérést is teljesíteni tudja!


Az arcfestés díja 1 kaland kupon = 550 Ft!

Március 30. és április 2. között minden nap!
Napindító nyuszi torna: A rengeteg tojást és sonkát gyorsan le kell mozogni, erre remek megoldás reggelente fél óra nyuszitorna!


A tornán való részvétel díjtalan!

Március 30. és április 2. között minden nap, 11:00-kor!


Hiúz találkozó: A Kalandpark kedves, szőrös, sárga kabalaállata legalább annyita imádja a húsvétot, a kalandokat és a finom fogásokat, mint mi, így ő sem hagyhatja ki a remek programokat! Egy nap többször is felbukkan, így készíthetsz vele közös képet!
Húsvéti társasjáték: Csak erre az alkalomra kreált társasjátékunk végén mindenki egy kis ajándékkal lesz gazdagabb, legyen akár nyertese, akár vesztese a játéknak!


A játékban való részvétel díjtalan!

Március 30. és április 2. között minden nap, 13:00-kor!


Tojásdobó verseny: Célozz, lőjj, találj, és nyerd meg a különböző kalandparkos nyereményeket!


A játékban való részvétel díjtalan!

Március 30. és április 2. között minden nap, 15:00-kor!


Tojáskeresés: Minden reggel rendetlen nyulak rengeteg tojást hagynak szanaszét a játszótéren. A te dolgod, hogy megtaláld és összeszedd!


Március 30. és április 2. között minden nap!
Nyuszisimogató: Ha húsvét, akkor nyúl. Nagyfülű tapsifüles barátainkból egy pár napig több is a kalandparkba teszi át a székhelyét, ahol meg lehet őket simogatni, gyömöszölni, és elkészülhet a húsvét tutira legcukibb képe is. A tojást márpedig a nyuszi hozza! 


Március 30. és április 2. között minden nap, nyitva tartási időben!


Locsolkodás: Nem hoztál kölnit és nem jut eszedbe egy jó locsolóvers sem. Sebaj, mi mind a kettőt adjuk neked! Keresd húsvéti locsolófánkat és vegyél kölcsön egy verset!


Április 2-án, egész nap!


Falatozónk különleges húsvéti menüajánlatai


- Füstölt tarjával és tojással töltött lángos, tormás tejföllel.
- Rántott sertéskaraj majonézes tojásos burgonyasalátával
- Füstölt tarja majonézes tojásos burgonyasalátával, tormával és hagyományos húsvéti kaláccsal
- Kürtős kalács variációk
Partnereink

Adatavédelem   |   ÁSZF   |   Vendégkönyv   |   Üzemeltető