LABDARÚGÓ KUPÁK A VB ALATT

2018-05-20

Kispályás labdarúgó tornák a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban


2018 a labdarúgás éve! Idén nyáron Oroszországban rendezik meg a XXI. Labdarúgó Világbajnokságot, ahol várhatóan rengeteg izgalmas mérkőzésnek és feledhetetlen pillanatnak lehetnek részesei a foci szerelmesei. A Lillafüredi Sport- és Kalandparkban pedig amerre a szem ellát, a fociról szól minden! Futball tematikus játszótér, az Aranycsapat keserédes legendáját átíró szabaduló szoba, Rummenigge focisuli, és megannyi izgalmas kaland!


De a legfontosabb: műfüves pályánk a VB ideje alatt benépesedik, hisz minden hétvégén más és más futballtornával várjuk a labdakergető fociőrülteket!


Június 17. - Old Boys Kupa
Június 24. - Ifjúsági Kupa 
Július 1. - Felnőtt Kupa 
Július 8. - Női Kupa Július 15-én, a döntő napján pedig a megannyi színes és izgalmas program, gálamérkőzések és bemutatók mellett pedig egy “Szuperdöntőt” is rendezünk, ahol az egyes tornák győztes csapatai mérhetik össze erejüket, és küzdhetnek a “Kalandpark kispályás csapata - 2018” címért! 

A Kalandpark ajándékaként a tornán résztvevő játékosok a torna napján díjtalanul használhatják az Adrenalin csomag (kötélpálya, ejtőgép, zipline) elemeit, három megnevezett családtagjuk pedig a Kalandpark minden attrakcióját féláron veheti igénybe!


Sőt! A forró nyári napokra tekintettel minden csapatot ellátunk egy hatalmas adag Coca Colával, valamint Falatozónkban kedvezményes áron csapolják részükre a jéghideg hagyományos és meggyes söröket! A nevezés elindult, ne maradjatok le a nyár legjobb tornájáról!


A kitöltött nevezési lapokat az dvtkpark@dvtkpark.hu email címre várjuk!


Partnereink

Adatavédelem   |   ÁSZF   |   Vendégkönyv   |   Üzemeltető