Indul a Lillafüredi Sport- és Kalandpark blogja!


Egy első bejegyzésnek illik emlékezetesnek lenni, így jelen írás is szeretne a maga nemében egyedülállóvá és a kalandparkos blogolás témakörében alaptételnek számító tézissé válni. A feladat nem egyszerű, hisz ma már az internet minden sarkából színesebbnél színesebb blogbejegyzések és a megszámlálhatatlan számú influencerek változatosabbnál változatosabb vlogjai ömlenek ránk a mindennapokban. Ebben az elképesztő kavalkádban már-már emberfeletti kihívás az, hogy egy pár lelkes, a blogolás után élénk érdeklődést mutató kalandparki dolgozó valami unikálisat és figyelemfelkeltőt alkosson.

Azonban mi itt a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban hiszünk abban, hogy:

Tudunk olyan dolgokról mesélni és blogolni akár a kis otthonunk, a munkahelyünk, akár annak közvetlen pátriája Miskolc és Lillafüred vonatkozásában, amiért érdemes blogunkat folyamatosan felkeresni.

Nálunk is van kötélpálya, segway, szabadulószoba és zipline, megannyi izgalmas kaland, amit számtalan más helyen is megtalálhattok. Azonban abban is biztosak vagyunk, hogy sehol máshol nem tudják azt olyan egyedi tartalommal és feledhetetlen élménnyel megtölteni, mint amilyenné a Mi animátoraink változtatják az attrakcióhasználat pillanatait, perceit és óráit.

Vagyunk olyan kissé különleges, őrülten egyedi és egészségesen bolondos csapat, amely a mai kalandparkos túlkínálatból messze kiemel minket! Nincs közöttünk két egyforma, de még csak hasonló se, így alkotunk egy kerek egészet.

DVTK Sport- és kalandpark - Segway

Se szeri, se száma annak a rengeteg téma ötletnek és gondolatcsírának, amik az ötletbörzéink eredményeként a fiókban várják, hogy kidolgozásra kerüljenek. Ezen témáink feldolgozása során szeretnénk, ha Te is, mint olvasó, kicsit közelebb kerülj kis csapatunk mindennapjaihoz, és megismerd, mennyi munka, feladat, élet és nevetés lakozik az olykor néha kopárnak tűnő egykori laktanyaépület falai között.

DVTK Sport- és Kalandpark - Túra

Ám nemcsak a kalandparkról szeretnénk írni, hisz bár abban, nevéhez és hitvallásához hűen rengeteg kaland lakozik, hanem szeretnénk megmutatni Nektek a Bükk, Miskolc és Lillafüred további értékeit, felfedezésre váró impulzusait. Légy akár egy magányos kalandor, akinek a leghűbb társa a túrabakancs és a hátizsák, akár nagycsaládos apuka vagy anyuka, akinek fejtörés a hétvégi program összeállítása, ránk bátran számíthatsz, programajánlók, túraötletek, látnivalók is fogják bőven gazdagítani a leütött karakterek számát.

Egy dologra azonban szeretnénk kérni benneteket... Szálljatok be Ti is! Mi nagyon nagy lelkesedéssel gyártunk számotokra tartalmat, hogy azt olvashassátok a medenceparton, buszra várva, vagy épp elalvás előtt, de ehhez Ti is kelletek. Lájkoljátok, osszátok meg, beszéljetek róla és ami a legfontosabb: írjatok nekünk! Várjuk bármilyen észrevételetek, építő jellegű kritikátok posztjainkkal kapcsolatban, hisz ez a park csak Veletek együtt lehet az otthona az önfeledt szórakozásnak és gondtalan kikapcsolódásnak!

Ettől az ünnepélyes pillanattól kezdve él a Lillafüredi Sport- és Kalandpark blogja, várunk benneteket hetente-kéthetente új tartalmakkal, sehonnan máshonnan el nem érhető belsős információkkal, izgalmas témákkal és reméljük, hogy szórakoztató olvasással.

Írjatok nekünk!

Várjuk bármilyen észrevételetek, építő jellegű kritikátokat és témajavaslatotokat!