Nemzetközi Nőnap


“Csodálatosnak tartom a Nőket. Egyszerűen lenyűgöző az a szépség és finomság, amely belőlük árad: testük ringatózása és bőrük bársonyossága éppúgy egyedülálló csoda az univerzumban, mint az a szeretet, különleges humor és látásmód, amely új dimenzióba emeli a hétköznapi élményeket. - A.J. Christian“

Minden év márciusában eljön az a nap, amit a nők többsége egyszerűen imád. Ez a Nemzetközi Nőnap, amikor a kislányok, nagylányok, anyukák, nagymamák, kolléganők, főnökasszonyok, szomszédasszonyok, egyszóval mindenki egy kicsit különleges(ebb)nek érezheti magát. Hiszen ez az a nap, amikor hivatalosan is megünneplendő a nők iránti tisztelet és megbecsülés. Olyan ez, mint egy nagy - nagy szülinap, ahol minden nő egyszerre ünnepel. Általában mindenféle közösség megajándékozza ilyenkor női tagjait, legyen szó óvodákról, iskolákról, munkahelyekről, párkapcsolatokról, sőt még barátok közt is szép szokás a nők elismerése ezen a jeles napon.

Természetesen Mi itt a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban idén is csatlakozunk ehhez a szép hagyományhoz és jeles eseményhez. Az elmúlt években népszerűségnek örvendő nőnapi hagyományunkat idén is folytatjuk és igyekszünk kedveskedni a hozzánk érkező hölgyeknek, hogy különlegesnek érezhessék magukat nálunk is. A megszokott 50%-os kedvezmény mellett idén további apró meglepetésben is része lesz a hozzánk látogató hölgyeknek!

Ti hogyan lepitek meg kedveseteket Nőnap alkalmából? Milyen egy ideális Nőnap? Oszd meg velünk élményed, tapasztalataid! 

Érdekesség:

Természetesen a férfiakat sem szabad kihagyni az ünneplésből, hiszen a kiemelkedő figyelmességért cserébe nekik is jól esik a hála és a dicséret. Ráadásként bár a köztudatban eddig még nem kapott nagy figyelmet, de érdemes megemlíteni, hogy egyre divatosabb megünnepelni őket is, hiszen már 21 éve (1999 óta) létezik a Nemzetközi Férfinap is!

Bea