Élményelemek a parkban

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark Magyarország egyik legszebb természeti környezetében, a Bükk-hegység lábainál húzódó Szinva-völgyben, a Szinva-patak és a Garadna-patak összefolyásánál található. Érintetlen természetben, több mint kéthektáros területen, a Bükki Nemzeti Park területén fekszik. Az észak-magyarországi régió legújabb családi szórakoztató komplexumában minden látogató kortól függetlenül otthon érezheti magát, és aktívan töltheti el szabadidejét, kedvére válogathat a kültéri és beltéri attrakciók között.

Libegő

A Kalandparktól 500 méter kényelmes sétára található a Lillafüredi Libegő, mely a Bükk hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból, és a lillafüredi üdülőövezetből szállítja az utasokat Jávorhegyre, Bükkszentkereszt irányába.

Segway

Túrázni fáradság és séta nélkül? Új tájakat és mesés vidékeket felfedezni, úgy, hogy közben egy lépést sem teszünk? Hidd el, nálunk lehetséges! Az eredeti, amerikai X2-es terep Segway-jekkel szervezett túráink kicsiknek és nagyoknak is rengeteg kalandot és izgalmas kihívást tartogatnak akár kezdő, remegő lábú próbálkozók akár rutinos, kilométerek százait maguk mögött tudó Segway lovasok számára!

Kötélpálya

Mesés környezetben, a kalandpark felett magasodó sziklaszirt, a Fehérkő lábánál űzhető oszlopos magaslati túra kihívást jelent az egész család számára.

Zipline

160 méter száguldás a Park felett, és garantált pillanatok, amikor mindenki Rád figyel!

Ejtőgép

Szeretnéd saját képességed határait feszegetni?Tizenkét méteres szabadesés a főépület tetejéről egy szimulátor segítségével. Ha készen állsz egy kis izgalomra, és kipróbálnád milyen érzés lehet, amikor zuhansz a mélybe, akkor tedd próbára magad!

Crazy Drift

Kis járműben nagy erő!A drift egy demonstráció, amelynek lényege, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen.

Szabaduló Szoba

Repülj vissza az 50-es évekbe!Éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 90 perc alatt!

Lézerharc

Beltéri lasertag aréna. Valósághű környezetben próbálhatja ki mindenki taktikai érzékét és ügyességét. A modern, 150 méter hatótávolságú fegyverek segítségével válik igazán élvezetessé a játék.

Monster Bike

Hatalmas quad kerekek, robosztus felépítés, feledhetetlen pálya, extrém kaland. Ez jellemzi a jó monsterbike túrát!

Hill Dog

A lejtőkön, lankás vidéken, vagy épp meredek vízmosásokban és sziklákkal csipkézett kacskaringós ösvényeken használt tereprollerek ma még Magyarországon különleges csemegének számító, új típusú, tartalmas szórakozást kínálnak az egész családnak.

Rummenigge

Bizonyára sokaknak ismerősen cseng Michael Rummenigge neve! Az egykori futball világklasszis német labdarúgó fejlesztése ez a focisuli valamennyi innovatív elemével együtt. Itt a Rummennige-focisuliban mindenki játszva fejlesztheti, tökéletesítheti tudását, labdakezelési technikáját az alumíniumból készült speciális eszközök segítségével.

Műfüves pálya

Legyen tél vagy nyár, nappal vagy éjszaka, a foci szerelmesei nálunk hódolhatnak szenvedélyüknek! A 20x40 méteres műfüves futballpályánk alkalmas amatőrök és profik, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Kerékpár bérlés

Pattanj nyeregbe! Ha két keréken szeretnéd bejárni barátaiddal vagy családoddal a mesés Lillafüredet és környékét, akkor bérelj nálunk kerékpárt és fedezd fel a Bükk-hegység titkait.

Játszótér

Játszóterünk igazi paradicsom a gyerekek számára! Az egyedi, kézzel faragott fából készült játszóeszközök egész napos szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak.

Légvár

A gyermekek számára a légvár egy örök, kihagyhatatlan programelem! A focis hangulatú felfújható várban, ami nemcsak a vidámságot, hanem a biztonságot is garantálja, az örökmozgó gyerekek kúszhatnak, ugrálhatnak, csúszdázhatnak, mászhatnak kedvük szerint, kifulladásig.

Vízidodzsem

Ha nyár és meleg, akkor biztos, hogy a víz közelében akarunk lenni. Nálunk ennek egy különleges módját választhatod: úgy frissíted fel magad, hogy nem leszel vizes, és közben még egy jót dodzsemezel is! Vezesd a színes vízi járműveket a barátodnak, és üsd ki őt a nyeregből!