Ajándékutalvány

Lepd meg szeretteid egyedi ajándékutalványunkkal és ajándékozz életre szóló élményt!
 

Csalj mosolyt az ünnepelt arcára, ajándékozz számára kikapcsolódást, feltöltődést, izgalmas kalandokat Lillafüred szépségeinek felfedezésével egy utalványba csomagolva.

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark által kibocsátott ajándékutalvány bármilyen alkalomra kitűnő választás, hisz a park élményelemei között minden korosztály megtalálja a számára tökéletes elfoglaltságot.

Ha pontosan ismered a megajándékozott ízlését, válaszd segway és roller túráinkat, vagy hagyd meg szeretteidnek a későbbi választás lehetőségét és válassz kedvedre keretösszeges értékutalványaink közül!

A park ajándékutalványai előre meghatározott 2.000 és 5.000 Ft-os címletekben kaphatók.

Az ajándékutalványok személyesen jegypénztárainkban vagy e-mailben megvásárolhatók. E-mailes rendelés esetén az ajándékutalványt ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezését követően a számlával együtt a megadott címre postázzuk.

Az ajándékutalvány az ajándékutalványon szereplő határidőn belül (kibocsátástól számított egy év) és kizárólag a Lillafüredi Sport- és Kalandpark élményelemeinek igénybevételére használható fel.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható. Amennyiben az ajándékutalvánnyal rendelkező az ajándékutalványon szereplő összegnél alacsonyabb összegért vásárol jegyet, készpénzt nem áll módunkban visszaadni.