Hamarosan itt az év újabb hosszú hétvégéje, melyet nem érdemes a négy fal közt tölteni! A Lillafüredi Sport- és Kalandparkban megannyi sportos program várja az aktív kikapcsolódás szerelmeseit! Ha pedig csak pihenni és napozni szeretnél, keresd Falatozónkban az majális legjobb, elmaradhatatlan gasztro hozzávalóit!

Coca-Cola mászónapok


Imádod az adrenalin és a kalandokat? Próbáld ki egyedi, telepített oszlopos pályarendszerünk minden kihívását, szemkápráztató erdei környezetben! A sikeres mászás végén megajándékozunk egy Coca-Cola termékkel!

A junior és felnőtt pályát használók vesznek részt!

Akció időtartama: április 28. - május 1.

Segway próbanapok


Ha kacérkodsz a segwayezés gondolatával, de még nem merted magad élesben kipróbálni, akkor gyere, és teszteld magad, és 20 perc alatt, hidd el, ki fog derül, te is két kerékre születtél! 

Akció időtartama: április 28. - május 1.

Ár: 2.000 Ft / fő / 20 perc

Monsterbike és Hill Dog - AKCIÓ


Próbáld ki debütáló új pályánkat kedvezményes áron. Ha két gurulásra váltasz jegyet, akkor a másodikat féláron adjuk, és így egyúttal két pályán is száguldhatsz, kétféle hegyi szörnyeteg hátán utazva! 

Akció időtartama: április 28. - május 1.

Ár: 7.490 Ft / fő / 2 gurulás

Kalandpark kincskereső


Ha van nálad egy QR-kód olvasó okostelefon és szorult beléd egy kis kíváncsiság, valamint csöppnyi furfangos észjárás, akkor ne habozz, keresd a kihívást a kalandpark kapuin belül és találd meg az egykori laktanya elveszett kincseit!

Akció időtartama: április 28. - május 1.

Falatozó csemegék


Ha május 1. akkor sör és virsli. De hogy a legkisebbek se maradjanak ki a jóból, keresd fel Falatozónkat és válassz megannyi ízű szörpünk közül egy kedvedre valót! Kürtős kalács büfénk pedig vár íz világának teljes kínálatával és egy különleges május elsejei csemegével!

Akció időtartama: április 28. - május 1.