Közeleg az anyák napja, ideje elgondolkodni azon, hogy ki mivel ajándékozza meg szeretett édesanyját! A rengeteg lehetőség és az ötletek végtelen tárháza mellett mi szeretnénk megmutatni, mi is a legjobb választás:


AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

 

Anyák napi hétvégénken minden anyuka, nagymama, dédnagyi 50% kedvezménnyel használhatja attrakcióinkat.

Sőt, amennyiben buzog bennük a versenyszellem, nevezd be anyukád a három kihívásunk valamelyikére, és legyetek együtt gazdagabbak egy feledhetetlen kalanddal!

Legfurfangosabb anyuka:

Jellemző rád a csavaros észjárás és észbontó logika? De mégis milyen gyorsan jutsz ki a szabaduló szobából? Kódok, lakatok, fejtörők tömkelege vár! Voltál már? Ne keseregj, átrendeztük a szobát és csavartunk egy nagyot a dolgon!

Legsportosabb anyuka:

Jó erőben érzed magad? Nem félsz a magasban? Akkor ezt a kihívást neked találták ki! Lássuk, milyen gyorsan tepersz végig a magaslati kötélpályánkon! Vigyázat, függőséget okoz!

Legextrémebb anyuka:

Válassz a két extrém bringa, a kecses Hill Dog és a robosztus Monsterbike közül és száguldj le a Bükk legextrémebb hegyi roller pályáján! A sebesség garantált, az élmény örök!

A Kalandpark anyukája - 2018


A minden kihívásba nevezett anyukák között egy, két fő részére szóló, a 2018-as évben érvényes, korlátlan kalandparki attrakcióhasználatot biztosító vouchert sorsolunk ki!

A három kihívás nyertesei páros segway túrával gazdagodnak!