Húsvét a Kalandparkban


Töltse a húsvéti ünnepeket a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban! A négynapos hosszúhétvége és a gyermekek tavaszi szünete alatt megannyi érdekes kalanddal és feledhetetlen élménnyel várjuk vendégeinket!

 

 • Tojásdobó verseny
  Célozz, dobj és nyerj a számtalan kalandparki ajándék közül, így szerezve magadnak egy tökéletes húsvéti meglepetést!
   
 • Nyuszisimogató
  A húsvét elmaradhatatlan velejárói, a gyerekek örök kedvencei a húsvéti nyulak. Nálunk most lehetőséged lesz élőben megsimogatni, megetetni vagy épp közös képet készíteni a szőrös kis tappancsosokkal!
   
 • Tojáskeresés
  A Kalandpark titkos nyuszija titkos tojásokat dugott el minden reggel számtalan kis hímestojást dug el a játszótéren! Neked nincs más dolgod mint, hogy összeszedd mind, és beváltsd egy ízletes csokinyuszira!
   
 • Arcfestés
  Készíttesd el a tökéletes húsvéti arcfestést. Ügyes kezű művészeink nem ismernek lehetetlen, bármit kívánhatsz tőlük, biztos, hogy az arcodra varázsolják!
   
 • Kézműves foglalkozás
  Minden húsvét akkor tökéletes, ha van hímes tojás! Ne keseredj el, ha nem hoztál magaddal, mi biztosítunk számodra tojást is, festéket is és neked csak a kreativitásodat kell beletenned!
   
 • Kézműves játszópark (04. 21-22.)
  Húsvét vasárnap és hétfőn keresd a Vigonckodó Játszópark kézműves fajátékait. A számtalan szórakoztató és élvezetes játékelem visszarepít az elmúlt korok játékainak világába, hogy egy igazán különleges és szórakoztató élményben legyen részed